Vår tandvård

Känner du obehag i tänderna och behöver professionell hjälp i Halmstad? Kom till oss hos Tandläkare Tomas Norryd. Vi tar hand om dina tandbesvär, oavsett om det är karies, tandsten eller estetisk tandvård. Dessutom är vi extra duktiga på att ta hand om tandvårdsrädda patienter.

Välkommen till Tandläkare Tomas Norryd.

Vi behandlar dina tandsjukdomar

Trots en god tandvård uppstår det tillfällen i livet då problem inträffar med tänderna.  Då kan du vända dig till tandläkare Tomas Norryd i Halmstad. Vanliga tandsjukdomar som är bland annat tandsten, hål i tänderna (karies), tandgnissling och infektioner. Det är sjukdomar som en modern tandläkare enkelt kan behandla.

Dina tänder utsätts för mycket under livets gång och de ska vara med dig under hela din livstid. Att sköta om sina tänder är därför oerhört viktigt.

Prissättning

Vi privata tandläkare är fria att sätta våra egna priser, till skillnad från folktandvården vars priser bestäms av politiker. Vi är anslutna till Försäkringskassan och därmed betalas en del av din kostnad av tandvårdsförsäkringen.

All tandvård är avgiftsfri för barn och ungdomar upp till 19 år. För unga vuxna mellan 20–29 år och pensionärer över 75 år utgår mer rabatt. Tveka inte att ta kontakt med oss om ni har frågor om våra priser!

Kontakta oss om du har frågor om våra tjänster eller priser.