Tandläkare Tomas Norryd

Tandläkare Tomas Norryd har en fullt utrustad tandklinik som utför all tänkbar tandvård, allt från förebyggande vård till implantatbehandlingar och stora bett-rehabiliteringar. På vår klinik är vi duktiga på estetisk tandvård och även specialiserade på att behandla tandvårdsrädda patienter. Vi utför alla operationer här på kliniken, vilket borgar för kvalitet och kompetens. Ni kan alltid känna er trygga med den vård som utförs av vårt erfarna team.

En modern och komplett tandvårdsklinik

Tomas Norrydhar haft tandläkarpraktik i centrala Halmstad under 30 år. Våra nyrenoverade lokaler är modernt utrustade och behagliga.I vårt erfarna team ingår tandläkare Tomas Norryd, en tandhygienist och tre tandsköterskor.

På plats i vår lokal finns även två andra tandläkarteam. Tandläkare Tomas Norrydär en del av Praktikertjänst AB och driver komplett tandvårdskliniksom kan hjälpa dig med all tandvård. Du hittar oss mitt i centrala Halmstad där vi bedriver vår tandvård i en lugn och trivsam miljö. Vi sätter alltid våra patienters välbefinnande i centrum.

Våra öppettider är:

  • Måndagar och torsdagar 07:30-18:00
  • Tisdagar och onsdagar 07:30 -17:30
  • Fredagar 07:30-15:00

Besök oss på vår adress: Klammerdammsgatan 6, 302 42 Halmstad

Varmt välkommen till din kompletta tandläkare i Halmstad.

tandläkare i halmstad